Thursday, December 25, 2014

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking




Segmen Klik Button Follow By Syahirah Valiant


Segmen ni simple je utk tambah rakan2 blogger!
 click untuk join! ^.^v


Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Segmen Jom Kenal Blogger Baru

Tuesday, December 16, 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman



Segmen dr blog c.iman~ Slmt berblogwalking kaw-kaw yer kawan2 ^.^v

Tag
cik belbel
LilSis Hana
parihh

GiveAway Frm Licha


Hadiah yang ditawarkan ialah berupa wang ringgit sebanyak RM 120 ringgit untuk  6 orang pemenang, hadiah misteri dan review blog dari penganjur. Menarik bukan?

Join jgn tak join ^.^ click banner di atas!

Saturday, December 13, 2014

Designer Item Dalam Hiasan Dalaman (part 2)

Last entri dy da terang kan penggunaan designer item dan kelebihan designer item bagi penyeri ruang. (check out last entry sini) ok this time dy nk kenalkan pulak korang dengan designer chair (dining etc.. yg entri lepas lounge chair tau!)


Panton Chair


Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Iniblogke 600 Bloglist


Bersegmen lagi ^.^ join jgn xjoin! Click banner diatas

Tuesday, December 9, 2014

Segmen BW by Fadzlina

Seperti yang dah di tag LilSis Hana, am here join this cute segmen \^.^/



Jalan2 blogwalking menambah ukhuwah and friends!

Monday, December 8, 2014

Cara terpantas untuk Menggunakan Tools Google SketchUp 8 ( Bahagian 2)

Cara terpantas untuk Menggunakan Tools Google SketchUp 8 

( Bahagian 2)


      Assalamualaikum. Hohoho.... 
      Mari kita teruskan pembelajaran, tips dan trick mengunakan sketchup.

Rujuk kad dibawah









Thursday, December 4, 2014

Wednesday, December 3, 2014

D-I-Y Pendant Light 1#

Lama dah try buat lampu ni just saje teringat nak letak dalam blog! TADAA... D-I-Y PENDANT LIGHT.




Blogwalking Dalam Taman Sakura



Sambil2 blogwalking jumpa page yang kiut miut ni. So, why not join event sama.Lebih kurang mesej berangkai la nih ye? hehe  -dy